Díjat nyertünk a Boldinói tavasz színházi fesztiválon

Színházunk részt vett a szeptember 1. és október 15. között megtartott “Boldinoi tavasz” nemzetközi színházi fesztiválon, mely a Nagy Honvédő Háború 75. évfordulója alkalmából került megrendezésre az oroszországi Boldino városában. A járványra való tekintettel a fesztivál idén online keretek között zajlott, melynek során 15 színházi társulat mutatta be saját előadását (felvételről). Mi a “A mi konyhánk” (A. Kotljar darabja nyomán) című előadással neveztünk a fesztiválra. A “Boldinoi tavasz” nemzetközi színházi fesztivál összes résztvevőjét diplomával jutalmazták, ezen kívül külön meghirdettek fődíjat, különdíjakat (I, II, III fokozatú), valamint a “Legjobb férfi szereplő” és a “Legjobb női szereplő” díját.

A fesztiválon az Orosz Stúdiószínház (azaz a mi színházunk) nyerte el a fődíjat! Továbbá színházunk színésznője, Mironova Marina nyerte el “Legjobb női szereplő” díját Cecília szerepéért. Gratulálunk!

P.S. Ha csak a vírus keresztül nem húzza a számításaink a “A mi konyhánk” című előadásunkat november 20-án láthatják majd az Orosz Kulturális Központban.